.

- Thermae Son, Brasserie -

Thermaelaan 2 (voorheen Planetenlaan 2b), Eindhoven
Thermae Son, Brasserie. In de sfeervolle Brasserie van Thermae Son kunt u terecht voor lekker eten en drinken. Of het nu gaat om een klein lunchgerecht of een uitgebreid 3-gangen diner; alle gerechten worden met passie en liefde bereid. Kwaliteit van het eten en een gastvrije service service staan hierbij centraal. De chef-koks laten u graag een werkelijke smaaksensatie ervaren.

Lekker wandelen en fietsen in natuurgebied de Sonse Bergen en daarna een hapje eten bij de Thermae Brasserie. Tevens kunt u in de Brasserie terecht voor een receptie, borrel, koffietafel, familiebuffet of feestavond. En wat dacht u van een gezellige High Dine of High Tea? In de zomer kunt u zelfs een barbeque organiseren bij het aangrenzende terras van de Brasserie.

De Brasserie functioneert ook als fietscafe.
Sfeer & interieur. De Brasserie van Thermae Son is gezellig aangekleed. Ervaar een huiselijk gevoel en een behaagelijke sfeer.
Keuken & kaart. Een ruime menu-kaart met voor elk wat wils. Van een lichte lunch, seizoensgerecht tot een luxe hoofdgerecht. Ook voor een High Wine of High Tea kunt u in de Brasserie terecht. En wat dacht u van een verrassingsmenu voor slechts 28,50 euro per persoon?
Recensies. Informeer bij de Thermae Brasserie voor de recencies.
Telefoon: 0499-476383
Website: http://www.thermaeson.nl

Thermae Son, Brasserie, Thermaelaan 2 (voorheen Planetenlaan 2b), Eindhoven
Dagelijks vanaf 10.00 uur geopend